Nieuw huisartsenpraktijk Overcingel bijna open

Nieuw huisartsenpraktijk Overcingel bijna open

Maandag 5 November gaat het nieuwe onderkomen van de huisartsen van Medisch Centrum Zuidersingel open. Er is een nieuwe locatie met een nieuwe naam: Huisartsenpraktijk Overcingel.

Donderdag is de laatste dag dat cliënten van het Medisch Centrum Zuidersingel nog terecht kunnen aan de Zuidercingel in Assen. Vanaf maandag zijn de praktijken van vijf huisartsen, en een groot team aan andere hulpverlening, verhuisd naar een nieuw onderkomen aan de Stationsweg: het oude pand van het UWV.

Nieuw gebouw met nieuwe naam
De vijf huisartsen M.R. Buist-de Groot, A.H.Kok, E. Noordhof, E.A Schuurmans en S.E. Willemsen verhuizen dit weekend naar een de praktijkruimte. Met deze verhuizing krijgen de artsen en overige hulpverleners eindelijk meer ruimte om hun werk te doen. Het oude postkantoor aan de Zuidercingel was te klein, en niet meer van deze tijd. Een prachtig gebouw, maar de huisartsen zijn er uit gegroeid.

Vrijdag alleen open voor spoedgevallen
De praktijk gaat vrijdag verhuizen en is alleen voor spoedzaken bereikbaar.

UWV gebouw
Niet alleen de nieuwe huisartsenpraktijk komt in het nieuwe Medisch Centrum, maar ook het UWV blijft er deels zitten. In het pand zitten ook andere instanties, zoals de administratieafdeling van de Centrale Huisartsendienst Drenthe.

Open dag huisartsen Overcingel
Op zaterdag 24 november is er een open dag en bent u van harte welkom om de nieuwe praktijk te bezichtigen. Dit kan van 14.00 tot 16.00 uur.

Tiplijn