Automeeting door Rides up North in Kloosterveste

Automeeting door Rides up North in Kloosterveste

Rides up North, een grote gemeenschap van jong en oud met een passie van en voor auto s, hield vrijdagavond een automeeting in Kloosterveste.

Met zon zestig voertuigen kwam de groep vrijdagavond rond 20:30 uur in de parkeergarage van Kloosterveste bijeen. Gezelligheid en hun passie voorautos delen staan voorop.

Meetings
Maar wat gebeurt er op zon meeting? Youri Sijbring vertelt: ,,We gaan met zijn allen grote automeetings bij langs om ideeën op te doen, we staan graag met z n allen in de avond gezellig samen in Kloosterveste, om op z n minst uit de wind te staan. Het is een goede ontmoetingsplek.

Autofanaten
Het is een groep autofanaten die het leuk vinden om zo nu en dan samen te komen en elkaar weer eens te zien. Ook om te showen wat ze nu weer in, om of onder de auto hebben. Youri: ,,Het is gewoon een gezellige groep die niet uit is op problemen. Zo rijden we in grote groepen netjes en houden we ons aan de verkeersregels.

Overlast
En met een grote groep autofanaten bij elkaar, kan er natuurlijk iets van overlast zijn. Al is de organisatie van de meetings daar altijd strikt op, vertelt Youri: ,,Mocht er overlast daar zijn geweest, dan gaan wij daar scherper op zijn. Vanuit het beheer zijn op de meeting al een drie tal kentekens doorgegeven.

Tekst: Erik Smit

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn