Kom naar de Dag van de Mantelzorg in Assen

Kom naar de Dag van de Mantelzorg in Assen

Bent u mantelzorger en staat u met uw zorg altijd klaar voor een familielid, kennis of buur? Kom dan op zaterdag 10 november tijdens de Dag van de Mantelzorg naar de Verwendag in de Bonte Wever.

U verdient als mantelzorger waardering en daarom wordt u tijdens de Verwendag in het zonnetje gezet. Om 11:15 uur heten mensen van het Contactpunt Mantelzorg Assen u welkom, waarna wethouder Harmke Vlieg de dag opent.

Activiteiten
U kunt meedoen met verschillende activiteiten, zoals bowlen en oud-Hollandse spelletjes. Er is een informatiemarkt waar u informatie over diverse aspecten rond mantelzorg kunt krijgen. Of u kunt gezellig praten en ervaringen uitwisselen met andere mantelzorgers in het Grand Café.

Lunchbuffet
Vanaf 12.30 uur kunt u genieten van een lunchbuffet. Daarna wordt de dag op een gezellige manier afgesloten. De Molukse band Gaya zorgt voor muziek. Om 15.00 uur is de dag afgelopen.

Opgave
U kunt zich tot en met zaterdag 27 oktober aanmelden voor de Verwendag. Dat kunt u doen via de website informelezorgassen.nl. Wacht niet te lang met opgeven, want er is plaats voor maximaal 250 mantelzorgers op de Verwendag.

Tiplijn