Het was woensdag een drukte van belang op de beursvloer in Assen. Deze werd in de DNK gehouden.

Voor de negende keer werd de beursvloer van Assen georganiseerd. Wethouder Smit opende de beursvloer en snel hierna werden de eerste overeenkomsten getekend.

Asser Uitdaging/Beursvloer
De Asser Uitdaging is simpel gezegd een bemiddelingsbureau in vraag en aanbod van Materialen (spullen), Middelen (geld) en Menskracht (extra handjes, creativiteit, kennis en kunde). Het is een ondernemersnetwerk waarin bedrijven gestimuleerd worden om hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen in concrete acties en zo maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen te helpen/ondersteunen. Het doel is het tot stand brengen van samenwerking(en) tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties en daarmee het leefklimaat in Assen te verbeteren.

Via de website kunnen maatschappelijke organisaties vragen indienen (alleen de geldvraag is taboe) en met een groep van gedreven ondernemers wordt gekeken hoe deze vraag gerealiseerd kan worden. Daarvoor worden bedrijven uit het netwerk uitgedaagd. Daarnaast kunnen de organisaties/bedrijven ook aanbod indienen. Zie voor meer informatie: www.asseruitdaging.nl.

Bekijk meer fotos op deze facebookpagina.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn