Nieuwsredactie AssenStad.nl sneller te bereiken

Nieuwsredactie AssenStad.nl sneller te bereiken

De nieuwsredactie van AssenStad.nl is sinds vrijdag sneller en makkelijker te bereiken.

Al jaren zijn wij 24 uur per dag via e-mail, telefoon, sociale media of WhatsApp te bereiken voor (urgente) nieuwstips. Eerder was het nodig om ons 06-nummer in uw telefoon op te slaan om zo de redactie te appen. Dit hebben wij nu makkelijker gemaakt.

WhatsApp
Op onze website assenstad.nl vindt u rechtsonder in het scherm een WhatsApp teken. Als u daar op klikt, en u bekijkt de website via de telefoon, dan komt u direct in het WhatsApp-scherm terecht om onze redactie te bereiken. U kunt hier vragen stellen of nieuws en fotos insturen. Gebruikt u WhatsApp Web via de computer? Dan werkt dit ook.

Nieuwstips
De redactie is 24 uur per dag te bereiken. In de nacht kan er altijd voor urgente nieuwstips worden gebeld, zoals voor ongevallen of andere 112-gerelateerde zaken. Er staat 24 uur per dag een fotograaf en cameraman paraat om gebeurtenissen voor u, AssenStad.nl en andere media in beeld te brengen.

Bereikbaar
Uiteraard zijn wij op de volgende verschillende mogelijkheden ook te bereiken: via facebook, via twitter, per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en onze tiplijn: 06-37456090.

AssenStad
Stichting AssenStad zet zich in om al het nieuws uit Assen aan de inwoners en bezoekers te laten zien. Wij doen dat met met professionele journalisten en fotografen die dag en nacht paraat staan om gebeurtenissen in Assen, en de directe omgeving, vast te leggen.

Tevens leveren wij beeldmateriaal aan regionale en landelijke media.

Wij streven er naar om berichten en beelden zo goed mogelijk naar buiten te brengen en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en regels binnen de journalistiek. Daarom zijn (een deel) van onze medewerkers aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ/NVF) en beschikken over een (politie)perskaart.

Tiplijn