Sunday Evening Blues Jam Paul  Sugadaddy  van den Berg

Sunday Evening Blues Jam Paul Sugadaddy  van den Berg

Op zondagavond 28 oktober gaat in cafe de Dependance aan de Rolderstaat in Assen na de zomerstop de Sunday Evening Blues Jam weer van start.

Uitbater Jan Vegelien van Cafe de Dependance organiseert eens in de maand in samenwerking met de Greyhound Blues Band een serie bluessessions waarbij een gerenommeerde bluesmuzikant centraal staat. Deze maand is dat zanger pianist Sugadaddy, een noordelijke bluesmuzikant die wanneer hij niet op het podium staat als Paul van den Berg door het leven gaat.

Al jaren is hij frontman van Sugardaddy and the Honeydrippers, een formatie die een uiterst swingende mengeling brengt van Rock & Roll, Rhythm & Blues en Westcoast swing en daarmee de sound van de jaren vijftig doet herleven. Deze strakke Westcoast blues band heeft ruimschoots ervaring opgedaan door hun talloze club en festival optredens in Nederland, België en Duitsland.

Sugadaddy zal tijdens deze gratis toegankelijke sessie begeleid worden door de Greyhound Blues Band, een combinatie die garant staat voor een avond swingende Westcoast blues. Aanvang 19.00 uur.

Tiplijn