Speel de Escape Game in het bankgebouw in Assen

Speel de Escape Game in het bankgebouw in Assen

Ook deze herfstvakantie is er een Spaardag voor alle kinderen bij Rabobank Assen en Noord-Drenthe. Dit jaar geen traditionele Spaardag, maar een avontuurlijke escape game door het bankgebouw.

Op zaterdag 27 oktober is er een Rabo Escape Game voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. De kinderen mogen met hun spaarpot onder de arm op avontuur door het Rabobank in Assen. Naast het leuke spel en het storten van de spaarpot ontdekken ze ook nog eens van alles over geld en sparen.

Escepe game
De escape game is een game waarin de kinderen zelf bepalen hoe het spel verloopt. Met een tablet van de bank en eigen spaarpot gaan ze op pad door de bank. Gedurende hun route door het bankgebouw verschijnen er opdrachten op de tablet die beantwoord moeten worden om de code te kraken. Onderweg leren ze van alles over geld en wat er gebeurt met je geld zodra het in de stortautomaat is verdwenen. Met moeilijke puzzels en digitale uitdagingen moet de weg naar de stortautomaat en de kluis gevonden worden.

In een nieuw jasje
De Rabo Escape Game is de vertrouwde Rabo Spaardag, maar dan in een nieuw, leerzaam jasje. Alle kinderen tussen de 6 en 12 jaar zijn van harte welkom om de escape game aan te gaan, de vragen van PinPin de pinguïn te beantwoorden, de codes te kraken om zo hun weg naar de stortautomaat en kluis te vinden en uiteindelijk hun gespaarde geld te storten. Ook krijgen alle kinderen een leuk cadeautje mee naar huis na het storten van de spaarpot. De spaardag is voor alle kinderen, ook als zij geen rekening bij de Rabobank hebben kan het spel gespeeld worden.

Informatie
Het vind plaats op zaterdag 27 oktober van 10:00 tot 17:00 uur in de Rabobank Assen. Lijkt het je leuk om de escape game te spelen? Meld je dan aan via de website.

Tiplijn