Watertappunt op de Brink in Assen officieel geopend

Watertappunt op de Brink in Assen officieel geopend

Dinsdagmiddag om 14.00 uur gaven leerlingen van groep 5 van de Emmaschool in Assen de aftrap voor de inwerkingstelling van de WMD Watertap op de Brink in Assen. Zij deden dit in aanwezigheid van wethouder Roald Leemrijse en directeur Leo Hendriks van de WMD.

Dinsdagmiddag werd door wethouder Roald Leemrijse, en directeur Leo Hendriks van de WMD, om 14:00 uur het nieuwe watertappunt aan de Brink in Assen feestelijk in werking gesteld. Zij deden dat samen met leerlingen van de Emmaschool.

Waterkennisspel
Na de toespraken van de wethouder en de directeur van de WMD speelden de leerlingen een Waterkennisspel. De leerlingen kregen vragen over water, waarna ze voor het antwoord in het vak Waar  of Niet waar  moesten gaan staan. Marina wist uiteindelijk te winnen. Zij mocht samen met wethouder Leemrijse en directeur Hendriks, het watertappunt openen.

Watertap
Met de WMD watertap kunt u met één druk op de knop overal gratis Drents drinkwater tappen. Of het nu in de winkelstraat, bij het sportpark of op het dorpsplein is, iedere voorbijganger kan een flesje of bidon vullen met Drents drinkwater. Vers uit het waterleidingnet.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ Erik Smit
Tiplijn