Replicawagen Tom Coronel komt naar Assen

Replicawagen Tom Coronel komt naar Assen

Op 20 oktober zal een replica van de WTCR-racewagen van Tom Coronel in Assen te zien zijn.

ERU Prestige is dit jaar opnieuw de trotse sponsor van Tom Coronel tijdens het World Touring Car Cup (WTCR). Om op ludieke en onverwachtse wijze consumenten in aanraking te laten komen met ERU Prestige, en de autoracesport WTCR, organiseert Koninklijke ERU de ERU Prestige WTCR-supermarktactie.

Samenwerking
De verbintenis is een vervolg op de samenwerking met Tom Coronel gedurende de Dakar rally sinds 2015, WTCC 2016/2017 en sinds dit jaar WTCR. Tom rijdt als echte Hollandse kaaskop met een ERU Prestige kaashelm.

Racesetting
ERU Prestige creëert een racesetting met onder andere een promotieteam met coureur in het racepak van Tom Coronel inclusief de kaashelm, een promotiedame en niet te vergeten de replicaracewagen van Tom Coronel.

Tijdens de actie is gratis een miniversie van de ERU Prestige kaashelm te verkrijgen bij aankoop van 3 kuipjes ERU Prestige in de supermarkt. Een speciale raceklok die aftelt, laat zien hoe lang de actie nog duurt.

Aanwezig in Assen
Op zaterdag 20 oktober aanstaande komt ERU Prestige langs bij twee Jumbo Supermarkten in Drenthe. De eerste actie zal s ochtends plaatsvinden van 10.00 uur tot 12.30 uur op de Nijlandstraat 141 in Assen. De tweede actie zal s middags plaatsvinden van 14.00 uur tot 16.30 uur op Weerdingerstraat 232 in Emmen.

Tiplijn