Golfsimulator Assen organiseert golfwedstrijd voor goed doel

Golfsimulator Assen organiseert golfwedstrijd voor goed doel

De Golfsimulator Assen organiseert een golfwedstrijd voor het goede doel. Op zaterdag 27 oktober kan iedereen die mee wilt doen, een poging doen om de bal (in één poging) zo dicht mogelijk bij de vlag te slaan. Elke bal kost ¬1,- en de volledige opbrengst gaat naar de KWF Kankerbestrijding.

De Golfsimulator in Assen biedt golflessen en speelplezier voor jong en oud. Het bedrijf is recent verhuisd naar de Ketellapperstraat 3L te Assen en is tevens de samenwerking met TopFitGolf aangegaan. Er zit er nu een golfwinkel bij de golfsimulator in hetzelfde gebouw, waardoor ook clubfittingen en reparaties kunnen worden uitgevoerd.

Op zaterdag 27 oktober is er een zogeheten Closest to the Pin  wedstrijd, waarbij iedereen die mee wilt doen, een balletje kan slaan voor ¬1,- per bal. Het is de bedoeling dat je zo dicht mogelijk bij de vlag probeert te slaan. Je maakt daarmee kans op een leuke prijs.

Het hoofddoel is het steunen van de KWF Kankerbestrijding door middel van deze leuke activiteit. De volledige opbrengst gaat dan ook naar de KWF. Iedereen kan en mag langskomen tussen 13:00 en 17:00 uur om een poging te wagen. Het is het ook mogelijk om gewoon langs te komen om te kijken en informatie op te doen over de Golfsimulator Assen.

Bezoek de website voor meer informatie óf bezoek de Facebookpagina.

Golfsimulator Assen
Tiplijn