Buurtvereniging Kloosterveen start crowdfunding-actie

Buurtvereniging Kloosterveen start crowdfunding-actie

De buurtvereniging in Kloosterveen is een crowdfunding-actie gestart om geld op te halen voor LEDverlichting voor kerst.

Alle kerstversiering langs de Drentsehoofdvaart moet volgens de provinciale staten over op led. De kerstverlichting, die elk jaar in december langs de Hoofdvaart en Asserwijk in Assen staat, wordt duurzaam.

Buurtvereniging Kloosterveen zijn bezig de bestaande verlichting te vervangen door LEDverlichting. LED verbruikt minder elektriciteit en heeft een veel langere levensduur. Voor het vervangen van 55 ornamenten en de 4 bij de Kloosterbrug, is een behoorlijk bedrag nodig, omdat LED veel duurder is in de aanschaf. De vrijwilligers van de Buurtvereniging plaatsen en vervangen belangeloos de lichtslangen van de ornamenten.

De Buurtvereniging hoopt dat de bewoners van Wijk Kloosterveen en andere Assenaren de kerstverlichting waarderen en een donatie willen doen om duurzame ledverlichting te realiseren. Mocht deze actie een groot succes worden, dan kunnen ook extra grote ornamenten aangeschaft worden voor de brug bij de Asserwijk.

Donatie
U kunt een bijdrage overmaken ten name van de Buurtvereniging Kloosterveen, NL20 RABO 0302879382 onder vermelding van kerstverlichting.

Buurtvereniging
Buurtvereniging Kloosterveen is een kleine vereniging van het oude buurtschap Kloosterveen en omstreken en bestaat sinds 1945. Dit niet verwarren met de wijkvereniging Kloosterveen, die niet meer bestaat.

Informatie: buurtverenigingkloosterveen.nl

Tiplijn