Kick Off Event Britisch Superbike bij Hotel de Jong

Kick Off Event Britisch Superbike bij Hotel de Jong

De British Superbikes staat bij de fans en inmiddels ook bij de inwoners van Assen bekend om zijn toegankelijkheid. Hotel de Jonge geeft komende vrijdag de Kick Off.

Iedereen kan op het TT Circuit Assen dicht bij de coureurs komen én de coureurs komen traditiegetrouw ook naar het centrum van Assen voor de Kick Off. Vrijdag 28 september wordt er in samenwerking met Hotel de Jonge en de Beefeater een aantrekkelijke aftrap gegeven van de BSB.

Vanaf 17.00uur wordt er binnen en buiten gedart, is er live muziek, zijn de spectaculaire Safety Cars van de BSB aanwezig en natuurlijk ook een aantal race motoren. De coureurs worden rond 17.15 uur verwacht en zij komen op moderne wijze naar het centrum van Assen met een knipoog naar het verleden. Iedereen kan met de toprijders op de foto, een handtekening scoren en ook is men welkom bij de persconferentie die gegeven wordt.

Uitnodiging
Afhankelijk van het weer gebeurt dit binnen in de typische Engelse sfeer, of buiten op het podium. Ze nodigen de fans, de inwoners van Assen waaronder ook de schoolkinderen die overdag te gast zijn geweest op het TT Circuit Assen van harte uit bij deze kick off aanwezig te zijn!

Tiplijn