Nieuwe speeltoestellen en burendag Lariks Assen goed bezocht (Video)

Nieuwe speeltoestellen en burendag Lariks Assen goed bezocht (Video)

Zaterdag was het burendag in Assen, een goed moment om samen de nieuwe speeltoestellen in het Lariksbos te openen.

De gemeente heeft besloten om geld bij te dragen om nieuwe speeltoestellen voor kinderen te plaatsen op het grote grasveld in het lariksbos. Samen met de bewoners zijn deze geplaatst, waardoor er voor kinderen wat leuks te doen is in het bos, en de ouders kunnen rustig toekijken op een van de bankjes die is geplaatst.

Opening
Omdat het zaterdag burendag was in Assen, is besloten dit zaterdag te openen, wat betekende dat er veel mensen op af kwamen. De opening werd gedaan door wethouder Janna Booij. De leden van de wijk lariks waren aanwezig, evenals het leger des heils dat een vestiging heeft in de wijk. ook waren enkele personen van de kinderboerderij aanwezig met 2 ponys.

Voor de aanwezigen was er koffie en thee te krijgen met een plak cake. Later werd er door het leger des heils soep uitgedeeld waarna de officiéle opening van de speeltoestellen plaatsvond.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ Sandra Kremer
Tiplijn