Assenaar Frank Posthumus vanavond op RTL7

Assenaar Frank Posthumus vanavond op RTL7

Vanavond krijgt de Asser darter Frank Posthumus de mogelijkheid om zijn recordactie van 2 miljoen punten toe te lichten op RTL 7.

Frank Posthumus, al jaren bekend van Radio de Buizerd en het gezicht bij RTV Drenthe voor de voedselbankacties, gaat nu weer een actie houden voor stichting Ambulance Wens. Frank hoopt dat een ieder een donatie gaat geven voor deze lange marathon gooien, hij moet 2 miljoen punten gooien. Hij doet dit 24 uur per dag en zal zeker een aantal dagen nodig hebben om het te bereiken. Maar misschien korter, als hij snel meer punten kan scoren.

De start
De start zal op 5 oktober om 19:00 uur bij Ons Café in de Kerkstraat zijn. Hij zal gevolgd worden door diverse mede darters en Assenaren. AssenStad zal elke dag deze recordactie gaan volgen.

Veel oefenen
Dagelijks is Frank bezig met oefenen om veel uren met zijn rechter en linker arm te maken. Dit om natuurlijk bij de recordpoging een zo hoog mogelijk aantal punten te halen. Natuurlijk staat er ook een medisch team beschikbaar om hem te ondersteuning en zorg te draaien dat alles naar wens verloopt.

Sponsoractie
Aan zijn poging is een sponsoractie gebonden en een loterij, om zorg te dragen dat er veel geld binnenkomt dat naar het goede doel kan gaan: Stichting Ambulance Wens. De sponsoractie gaat geheel digitaal: kijk hier bij de inzamelingsactie.

Dartpromotie vanavond op RTL 7
Vanavond is Frank uitgenodigd bij de live uitzending op RTL 7. Van 19:30 uur zal hij zijn verhaal landelijk kunnen promoten.

Tiplijn