Wilhelmina Ziekenhuis doet mee aan Noordelijke Speeddatedag

Wilhelmina Ziekenhuis doet mee aan Noordelijke Speeddatedag

Op dinsdag 2 oktober doet het WZA (Wilhelmina Ziekenhuis Assen) mee aan de Noordelijke zorg- en welzijn Speeddatedag. Dit initiatief van ZorgpleinNoord is bedoeld om werkzoekenden en studenten op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met verschillende zorg- en welzijnsorganisaties. Het WZA doet mee met vier vacatures.

Dinsdag 2 oktober tussen 9:00 en 12:00 uur kunnen geïnteresseerden bij het WZA speeddaten. In drie gespreksrondes van maximaal tien minuten elk leren de kandidaten in sneltreinvaart het WZA, een paar collega s en het beroep van hun keuze kennen. Let op! Alleen deze vier functies doen mee aan het speeddaten:

· Anesthesiemedewerker
· Recoveryverpleegkundige
· Operatieassistent
· Flexverpleegkundige

Wie een leerlingplek voor een van deze vier functies zoekt, gaat ook nog in gesprek met een praktijkbegeleider.

Speeddatedag
De Speeddatedag in het WZA is bedoeld voor werkzoekenden die op zoek zijn naar een nieuwe baan en studenten die willen weten welke mogelijkheden hun toekomstige werkgever kan bieden. Ook mensen die nog twijfelen over hun carrièrepad en willen weten wat bepaalde beroepen inhouden, zijn van harte welkom om zich aan te melden. Stuur vóór 29 september a.s. een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van de functie waarin u geïnteresseerd bent.

Meer informatie is te vinden op www.wza.nl/speeddate-bij-het-wza.

Tiplijn