Extra inloopgelegenheid bij Asser Boys voor slachtoffers fataal auto-ongeluk

Extra inloopgelegenheid bij Asser Boys voor slachtoffers fataal auto-ongeluk

Er komt een extra inloopgelegenheid in de kantine van voetbalclub Asser Boys voor mensen die stil willen staan bij het fatale auto-ongeluk van afgelopen woensdag.

Dat laat het bestuur van de voetbalclub weten. Bij aanwezigheid van enkele bestuursleden in de kantine vandaag, is gebleken dat er nog een duidelijke behoefte is om stil te staan bij de slachtoffers van het auto ongeluk van woensdag 19 september. De mensen die langs kwamen, wilden graag een boodschap plaatsen in de condoleance registers van Roy van Solkema en Robbin Jan Tingen. Zij hebben daarvoor de ruimte gekregen, laat het bestuur schriftelijk weten.

Bloemen
Bij de locatie van het ongeval kwamen mensen bijeen, legden bloemen en herdachten zij de slachtoffers en de gewonden die bij het ongeval betrokken waren. Voorbijgangers stopten langs de weg om bij deze tragedie stil te staan.

Extra inloop
Iedereen die stil wil staan bij de slachtoffers, kan morgen bij de club terecht: Vanwege deze behoefte heeft het bestuur besloten om een extra inloop te organiseren. Iedereen die even stil wil staan bij de slachtoffers, is welkom op zaterdag 22 september 2018 van 16.00 tot 17.30 uur in de kantine van Asser Boys.

Erik Smit
Tiplijn