The Reality XIX is het grootste en meest sociale gaming-, LAN-, Expo- en Esports-evenement van de Benelux die in de "TT Hall" In Assen, Nederland wordt gehouden.

Vanaf 21 september is het weer zover: dan vult de Expo Assen zich met 1300 LAN-deelnemers voor een weekend gezellig gamen, andere mensen ontmoeten en competities spelen in allerlei games! Er zijn nog tickets beschikbaar om het hele weekend te komen of om een dag op bezoek te komen. De VIP-tickets zijn helaas al uitverkocht, maar voor alle weekend- en dagtickets en andere items kan je terecht in onze webshop!

Wat Kan Je Als Deelnemer Verwachten
Als deelnemer van The Reality ben je van vrijdagmiddag tot zondagmiddag welkom in de Expo Assen om een weekend lang te gamen, socializen en deel te nemen aan de activiteiten. Als deelnemer kies je een plaats via de floorplan en zorgen wij dat er een tafel, stoel, netwerkkabel en stroomaanslutiting beschikbaar voor je zijn.

Eten en drinken kan op de LAN, er zijn diverse horecastands en een bar opgesteld. Slapen kan in de slaapzaal waar genoeg ruimte is voor iedereen om een luchtbed, veldbed of matje neer te leggen om even rustig bij te komen.

Thema En Activiteiten
Tijdens The Reality is er een wekeend lang van alles te doen. Het thema dit jaar is Prison Break, en wij zorgen dat er van alles om dit thema te doen is! Een zeskamp in stijl van het thema, allerlei retro-console wedstrijden in de relax area en een pokercompetitie zijn nog maar een paar voorbeelden.

Competities
Competities zijn genoeg te spelen tijdens The Reality! De competities zijn verdeeld in drie categoriën: fun, official en main competities. Bij de official competities zijn er gave hardwareprijzen te winnen en de main competities gaan gepaard met flinke geldprijzen! Met een totale prijzenpot van meer dan 5000 euro cash en een berg hardware is het zeker de moeite waard.

Dit jaar worden competities georganiseerd voor CS:GO, Hearthstone, League of Legends, Rainbow Six Siege, Overwatch, Starcraft II, Fortnite, PUBG, Rocket League, FIFA 18, Clash Royale (mobile) en Blobby Volley.

Huren
Bij onze partner Speedseats kan je voor de duur van het evenement een super comfortabele gamestoel huren, in plaats van de standaard stoel die tijdens het evenement voor je klaar staat! Alle informatie over de stoelen vind je op de event-pagina van The Reality op de website van Speedseats, hier dus.

Daarnaast hebben we dit jaar voor het eerst geregeld dat je tijdens de LAN een veldbed kan huren dat voor je klaarstaat als je aankomt bij het event! Een veldbed huur je via de RENT-A-BED floorplan.

Internet
Dit jaar hebben we geïnvesteerd in een nieuwe internetverbinding! Met een snelheid van 10 GB komt het internet via glasvezel onze locatie binnen, sneller dan alle andere gaming events in de Benelux. Dus of je nu komt om te gamen, downloaden of lekker een ultra-HD film op Netflix te kijken, bij The Reality zit je goed.

Wanneer Deelnemers: Van vrijdag 21 september om 15:00 tot zondag 23 september om 17:00 Bezoekers: Zaterdag 22 september van 10:00 tot 21:00 zondag 23 september van 10:00 tot 17:00

Waar
EXPO Assen (voorheen TT Hall) Assen, De Haar 11, 9405 TE Assen, Nederland

Wie
The Reality is open voor iedereen! Let op: als deelnemer onder de 18 moet je een verklaring van goedkeuring laten ondertekenen door je ouders of voogd. Download hier

Meer kijk hier: thereality.nl

Tiplijn