Gezellige SWAMP Festival in Marsdijk (Video)

Gezellige SWAMP Festival in Marsdijk (Video)

Wederom zijn de weergoden het SWAMP festival goed gezind en kon de organisatie positief terug kijken op een fijn, druk en vooral gezellige zesde SWAMP Festival in Marsdijk.

Maanden van voorbereiden en afspraken maken met velen, vergunning regelen en al de vrijwilligers weer motiveren voor het zesde festival in Marsdijk. Vrijdagavond waren de laatste voorbereidingen en zaterdagmorgen was het zover, alle acties en voorbereidingen verliepen goed en de standhouders konden al vroeg uitpakken. Een unieke samenwerking met diverse partijen, waaronder de brandweer post Assen-oost en diverse sportverenigingen.

Muziek
Er was een vol programma met muziek en dans, de bewoners van Marsdijk konden nog lang genieten van dit festival.

4 Mijl van Assen
De Marsdijkrun was dit jaar omgetoverd tot de 4 mijl van Assen waar ruim 800 personen aan mee deden. Iedereen was goed getraind en met genoeg energie konden zij rond 14:00 uur starten, dit in de nieuwe shirts van de 4 mijl van Assen.

SWAMP Festival
Onder de naam Stichting SWAMP Marsdijk  organiseren wij elk jaar in september, midden in de wijk Marsdijk het Anne Frank Park  het SWAMP festival. Het festival voor Marsdijkers door Marsdijkers met muziek, dans, film, theater, fair, eten en drinken.

Bekijk het fotoalbum op de facebookpagina.

Meer
swampmarsdijk.strikingly.com
www.facebook.com/StichtingSwampMarsdijk
www.4mijlvanassen.nl

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ Roelof Daalmeijer
Tiplijn