Doe mee aan de Duurzame Huizen Route

Doe mee aan de Duurzame Huizen Route

Op zaterdag 3 en 10 november is het weer tijd voor de Duurzame Huizen Route. Op die dagen stellen huiseigenaren hun woning open voor iedereen die meer wil weten over duurzaam wonen in de praktijk.

Wilt u ervaren hoe duurzaam wonen eruitziet? Dan kunt u zich inschrijven voor een bezoek aan een duurzame woning via www.duurzamehuizenroute.nl/assen.

Huizen gezocht
Heeft u ervaring met duurzame maatregelen zoals aardgasvrij wonen, zonnepanelen of een warmtepomp? Meld uw woning dan snel aan op de website, want ze zijn nog op zoek naar duurzame huizen. De organisatie zou het geweldig vinden als u op deze dagen uw deur openzet en uw kennis over het verduurzamen van uw woning met anderen deelt.

Het Duurzaamste Huis van Nederland
Dit jaar zijn voor het eerst de verkiezingen van het Duurzaamste Huis van Nederland . Huiseigenaren die meedoen maken kans om het leukste, beste, meest innovatieve en duurzaamste huis te worden. Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen. Huiseigenaren kunnen tot 30 september hun woning op de website aanmelden om kans te maken op deze titel.

Meer informatie vindt u op www.duurzamehuizenroute.nl/verkiezingen.

Erik Smit
Tiplijn