Van donderdag 27 t/m koopzondag 30 september staat Warenhuis Vanderveen op Stelten. Vier dagen lang zijn er in het Asser warenhuis activiteiten, workshops, proeverijen, aanbiedingen, productdemonstraties en optredens. Op elke afdeling is er wel iets te zien of te doen.

Op de muziekafdeling is er een signeersessie door Jan Smit en zijn er live optredens van Marlene Bakker en Mooi Wark. Top visagist Mari van de Ven is aanwezig bij Pour Vous parfumerie om make-upadvies te geven. Er kan geschaakt worden tegen Machteld van Foreest, Nederlands kampioen onder de 14 jaar.

Op de begane grond worden de laatste modetrends getoond. Daarnaast worden er diverse workshop gegeven, zoals een workshop interieurstyling, snijtechnieken en het restylen van oude kledingstukken. Ook voor kinderen zijn er diverse activiteiten waaronder een meet & greet met de sneeuwzusjes Anna en Elsa.

Dit is slechts een greep uit de vele activiteiten tijdens Vanderveen op Stelten. Het volledige programma van Vanderveen op Stelten is te vinden op www.vanderveen.nl.

Tiplijn