Bijna een record aantal badeendjes voor race in Bovensmilde

Bijna een record aantal badeendjes voor race in Bovensmilde

Nog 300 eendjes verkopen en dan stevent de Badeendjesrace van Bovensmilde af op een ongekend record. Daarvan profiteren de Bovensmildiger organisaties.

Deze week kan de grens van 1500 verkochte eendjes gehaald worden en dan wordt er per eendje geen ¬0,25 cent, maar ¬0,50 cent per eendje uitgekeerd aan diverse organisaties in Bovensmilde waar de inwoners van Bovensmilde op kunnen stemmen.

Verkoop
Donderdag zullen er 4 mensen van Wij zijn Bovensmilde nog weer het dorp intrekken om zoveel mogelijk eendjes aan de man te brengen. Gewapend met een lotenboekje en pinapparaat zullen ze proberen de laatste 300 badeendjes te verkopen.

Zaterdag van 10:00 tot 12:00 is dan de laatste kans om bij de Poiesz je eendjes te kopen, dan verhuist het circus naar de Bridge waar er tot 10 minuten voor de start nog gekocht kan worden. De website wijzijnbovensmilde.nl/badeendjesrace2018 blijft tot en met zaterdag 16:50 uur in de lucht.

Loslaten
Dit weekend dan zullen de badeendjes weer worden losgelaten; 150 meter voor de Meestersbrug, om 25 minuten later te finishen in de fuik net voor de brug. De winnende eendjes zullen mooie geldprijzen en sponsorprijzen met zich brengen.

Tiplijn