Meer kunstenaars tijdens Kunstig-Oost in Assen

Meer kunstenaars tijdens Kunstig-Oost in Assen

Op zondag 30 september wordt van 11.00 tot 17.00 uur voor de negende keer in de wijk Assen-Oost de kunstroute Kunstig-Oost gehouden.

Nog nooit hebben zoveel kunstenaars uit de wijk zich gemeld voor deelname, maar liefst 26 inwoners van de wijk tonen hun werken op diverse locaties in de wijk Assen-Oost. Dit jaar is hierdoor een zeer gevarieerd aanbod van kunst te bewonderen. De deelnemende adressen zijn zoals voorgaande jaren te herkennen aan de geplaatste ballonnen.

Onder andere toont GGZ Drenthe haar werken in en om de Adventskerk, ook in de Vijverhof zijn werken van deelnemers te bewonderen evenals in de Groeiplek.

De opening van deze dag zal zijn bij de Groeiplek, de voormalige Vredeveldschool, Zevensterstraat 19. De opening zal zijn 10.30 uur, vanaf 11.00 uur bent u welkom bij de deelnemers aan de kunstroute.

Op alle locaties is muziek te beluisteren bij uw tocht door de wijk, verdere informatie vindt u op www.facebook.com/kunstigoost en bij iedere deelnemer. Tevens zijn folders over de kunstroute beschikbaar bij de VVV en in de Groeiplek.

Tiplijn