Fotos: Bouw Kentucky Fried Chicken (KFC) in Assen gestart

Fotos: Bouw Kentucky Fried Chicken (KFC) in Assen gestart

De funderingspalen zijn geslagen voor de nieuwe vestiging van KFC in Assen.

Nog dit jaar opent Kentucky Fried Chicken in Assen zijn deuren en krijgt ruim tachtig deeltijdsbanen. De heipalen zijn geslagen en de wegpatronen zijn zichtbaar, volgende week is de bouwvak voorbij en kan de bouw echt starten van deze eeste vestiging in Drenthe. Emmen zal de eerste KFC krijgen maar had de papieren niet in orde, dus Assen krijgt de eer.

Ruim 410m2 vloeroppervlak
De KFC krijgt ruim 410 vierkante meter oppervlakte. Dus ruimte genoeg en natuurlijk een mogelijkheid om met de auto langs te komen. De KFC komt aan de Engellandlaan langs wegvak Peelo, naast de McDonalds. Het gebouw zal net als in Gouda een moderne uitstraling krijgen.

KFC recept
KFC telt momenteel 58 restaurants in Nederland. Het bedrijf wil doorgroeien en denkt dit jaar al meer dan zestig vestigingen te hebben. KFC verkoopt kipproducten die volgens een speciaal bedrijfsrecept worden bereid. Onderdeel van het bereidingsproces is dat het frituren onder druk gebeurt waardoor de bereidingstijd aanzienlijk wordt verkort. Naast het hoofdproduct, kip met een krokant korstje, serveert KFC ook andere gerechten zoals kipburgers, nuggets en wraps.

Opening
De KFC gaat naar verwachting eind dit jaar in Assen open.

Zie: www.facebook.com/kfcassen

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ ©KFC
Tiplijn