Campooz leukste zomertheatertour in Drenthe.

Campooz leukste zomertheatertour in Drenthe.

Afgelopen zondag kunnen genieten van Zomertheater van Campooz in Rolde.

Campooz Zomertheatertour
De tour is een initiatief van creatief productiebedrijf Van Straat tot Laan BV en Campooz. De tour trekt met 2 te gekke kindervoorstellingen door Nederland. De voorstellingen zijn zeer interactief en nemen kinderen mee naar een fantasierijke belevingswereld.

Met de tour steunen Van Straat tot Laan BV en Campooz Orange Babies. Een speciaal voor dit goede doel ontworpen oranje vouwwagen gaat mee op tour!

De Zomertheatertour start op maandag 13 augustus en loopt tot en met zondag 02 september 2018. De voorstellingen zijn in deze periode op alle dagen van de week te boeken. De voorstellingen duren circa 45 minuten en worden altijd afgesloten met een Meet & Greet met de acteurs.

Orange Babies & Campooz
De zomer van 2018 staat voor Campooz voor een groot deel in het teken van Orange Babies. Een heel mooi goed doel. De stichting zet zich in voor een hiv en aids vrije wereld. Orange Babies initieert en steunt projecten voor zwangere vrouwen, kinderen en direct betrokkenen die de gevolgen van de hiv-epidemie ondervinden.

Orange Babies heeft als belangrijkste doelen voorkomen dat zwangere vrouwen het hiv-virus doorgeven aan hun baby s en mensen helpen die (indirect) slachtoffer zijn van hiv en aids.

meer zien kijk: https://campooz.com/projecten/zomertheatertour-2018/ maar zie ook: van straat tot Laan

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
.be
Tiplijn