Drentse Scheurkalender zoekt nog naar bijdragen

Drentse Scheurkalender zoekt nog naar bijdragen

De Drentse Scheurkalender is nog steeds op zoek naar bijdragen. Het is een initiatief waar alle Drenten aan mee kunnen doen.

Iedereen die dat wil kan een foto insturen waar hij of zij blij van wordt in Drenthe. Inmiddels zijn er meer dan 400 inzendingen binnen. Inzendingen variëren van mooie natuurfotos, zonsondergangen, schapen, bijzondere gebouwen en landschappen. En ook mooie gedichten. Alles kan en mag worden ingezonden. Echter, de jury selecteert maximaal 320 inzendingen die samen de Drentse Scheurkalender 2019 vormen. Diversiteit en originaliteit vormen 2 belangrijke selectiecriteria.

Op verzoek van velen heeft de kalenderorganisatie de termijn om in te zenden met 5 dagen verlengd. Oorspronkelijk stond deze datum gepland op 15 augustus. Maar deze datum is nu verplaatst naar maandag 20 augustus. Veel mensen wisten nog niet van het initiatief en blijken iets meer tijd nodig te hebben om hun beste foto in te zenden.

De initiatiefnemers van de scheurkalender zijn blij met het enthousiasme en komen graag tegemoet aan de wens. De keerzijde is wel dat er extra hard gewerkt moet worden om alles georganiseerd te krijgen. Binnenkort wordt een definitieve datum en locatie bekend gemaakt waar en aan wie de 1e scheurkalender wordt overhandigd. Alle inzenders worden uitgenodigd en ontvangen daar een gratis kalender. Daarna is de Scheurkalender in diverse winkels verkrijgbaar.

Inzenden kan via www.drentsescheurkalender.nl

Tiplijn