Trekkerslep Hooghalen pakt ook dit jaar weer groots uit. In het weekend van vrijdag 10 en zaterdag 11 augustus worden er in totaal meer dan 300 trekkers verwacht uit allerlei windstreken.

Op Trekkerslep Hooghalen strijden trekkers in verschillende gewichtsklassen voor de beste slep : het zo ver mogelijk wegtrekken van een sleepwagen met behulp van een landbouwtrekker. Naast de traditionele landbouwtrekkers zijn er ook sportklassen, supersportklassen en een Duitse klasse aanwezig. Van de sporttrekkers is het vermogen en daarmee de trekkracht verhoogd, wat garant staat voor veel spanning en sensatie: een ultieme sportieve krachtmeting.

Kobus en de Rokkers
Naast de slepwedstrijden is er van alles te doen aan de Beilerweg in Hooghalen.

Van een stormbaan voor kinderen tot gezellige live muziek. Op vrijdagavond staat de band The Swingrays live op het podium en op zaterdag wordt deze rol vervult door Kobus en de Rokkers vanaf 17:00 uur. Voor de liefhebbers van deze band is er ook nog een kleine verrassing zaterdag. Daarom is zaterdag de entree vanaf 16:00 uur vrij, zodat iedereen kan komen dansen.

Datum & tijd:
Vrijdag 10 augustus 2018 om 18:00 uur
Zaterdag 11 augustus 2018 om 9:30 uur

Kosten:
Vrijdagavond: ¬ 5, 
Zaterdag overdag: ¬ 7, 
Beide dagen: ¬ 10, 
Kinderen t/m 12 jaar gratis!

Locatie:
Beilerweg 10
9414 TK Hooghalen

Tiplijn