Voetballen op Cruyff Court bij AZC Assen

Voetballen op Cruyff Court bij AZC Assen

Afgelopen week stond het mobiele Cruyff Court een weekje op het AZC in Assen.

Om de jeugd te blijven motiveren te bewegen, stond dit jaar ook weer de mobiele Cruyff Court op het AZC in Assen. Daar waren de hele week speciale activiteiten voor oud en jong. Dinsdag werd er een extra activiteit gehouden, door het AZC werd er een feestmiddag georganiseerd met veel lekker eten en ijsjes. Voor de kleintjes was er een lange luchtkussen met klimactiviteiten.

Hoofdgast zegt af
Balkunstenaar Soufiane Touzani, bekend van het tv-programma Tika Taka Touzani, zou dinsdagmiddag te gast zijn bij het AZC in Assen, maar hij kwam niet opdagen door onbekende omstandigheden. Twee leden van zijn team Loss Barrenderos: Achie Tarhouchi en Rarco namen waar en hebben de kinderen een prachtige middag bezorgd. ISK Zomerschool zorgt de hele zomer voor extra activiteiten op het AZC in Assen. Natuurlijk was er muziek en elke doelgroep kreeg de gelegenheid te luisteren naar zijn eigen hip hop of andere muzieksmaak.

Lekker eten en drinken
Natuurlijk hoort bij een sportactiviteit ook eten en drinken, onder andere was er een ijsman die voor alle bezoekers en deelnemers schepijs had. De barbecue stond aan en de broodjes waren niet aan te slepen. De organisatie en deelnermers kijken terug naar een tevreden dag.

Tiplijn