Gaat restaurant Hotel de Jonge dit jaar nog open?

Gaat restaurant Hotel de Jonge dit jaar nog open?

Het project bij Hotel de Jong heeft wekelijks te maken met tegenslagen, daardoor wordt de opening telkens uitgesteld. Zal het restaurant dit jaar nog open gaan?

Wat ooit een groot horecaplein aan de Brinkstraat was, is al ruim een half jaar een bouwput met geparkeerde bedrijfsautos en een in- en uitloop voor bouwvakkers. Ooit het terras van Assen, nu een terras naast een bouwput waar de ene na de andere bouwvakker op het terras gaat zitten om even uit te hijgen.

Rond de TT open
In het voorjaar werd bekend dat het restaurant rond de TT open zal gaan, maar het is tot op heden nog erg stil rond de opening en de ontwikkelingen in Hotel de Jonge. Direct na het TT Festival zal de opening zijn, maar dat werd niet gehaald. De verbouwing is een tegenslag geworden, alleen nu is de vraag of de opening nog dit jaar kan plaatsvinden. Na de ingebruikname van het restaurant komt fase twee, het herinrichten van de oude horecastraat aan de Brinkstraat met de ruimtes die nu dienen als tijdelijk horeca voor het hotel.

Doorwerken in de bouwvak
Er wordt in de bouwvak gewoon doorgewerkt, de nieuwe serre is nu deels gebouwd. De opening vindt volgens Hotel de Jonge mogelijk in oktober plaats, maar ook dat kan nog twee maanden uitgesteld worden.

Tiplijn