Boombox Media presenteert hun nieuwe mixtape Mozaïek

Boombox Media presenteert hun nieuwe mixtape Mozaïek

Na het succes van de zomersingle Turn Up  en de nieuwste videoclip Dichter Bij Mezelf  staat nu de hele mixtape Mozaïek  online.

Acht jonge creatieve talenten uit de Noordelijke helft van Nederland hebben de handen inééngeslagen tijdens een writerscamp in het Friese Noordbergum van het platenlabel Boombox Media. Mozaïek  is ontstaan uit de jonge creatieve geesten van rappers/tekstschrijvers, beatmakers, videographers en een art director. Met deze plaat schiet Boombox Media het Noordelijke Hiphop-geluid wederom ver omhoog aan het nationale Hiphop-firmament met de talenten Sendeep Ramesar (vocalist/mixage), Sensicane (vocalist), Jeremy-M (producer), Sil (producer), Colin (producer), Byron de Fockert (videographer/vocalist), Jesse Pas (videographer) en art director en producer Gert Jan Naber.

Eerder dit jaar zijn de mooie en vaak hilarische video s van de writerscamp al op het YouTube-kanaal van Boombox Media uitgekomen. Uit die combinatie van lol en hard werken is onlangs de single Turn Up  al uitgekomen, waarvan al wordt gezegd dat het een zomerhitje  is. Zo hebben onder andere Roxeanne Hazes en rapper Kempi op de social media zich al positief uitgelaten over dit nummer. Net als de nieuwste clip Dichter Bij Mezelf  die meteen werd opgemerkt binnen de Nederlandstalige Hiphop-scene.

Een jaar geleden kwam de EP DNA  van het toen nog kersverse label Boombox Media uit het Drentse Assen uit via de populairste streamingdiensten. Nu hebben de artiesten van Boombox Media zich weer overtroffen en staat Mozaïek  nu online op de volgende streamingdiensten: Spotify, Deezer, Apple Music, iTunes, Google Play & TIDAL.

Spotify: https://spoti.fi/2Lr1O5B
Deezer: https://bit.ly/2LSyfpX
Google Play: http://tiny.cc/MozaiekGooglePlay
Apple Music: https://apple.co/2mMLGgi
iTunes: https://apple.co/2mMLGgi
TIDAL: https://bit.ly/2mJ9EbY

Tiplijn