De Sociale Winkel in Assen gaat weer open

De Sociale Winkel in Assen gaat weer open

Woensdag 1 augustus gaat de Sociale Winkel, onderdeel van de Stichting Budget Support Assen, na een korte onderbreking weer open.

Dat laat Tirza Engberts weten. Na het overlijden van Marjan IJzerman was de winkel tijdelijk gesloten om orde op zaken te stellen. Tirza Engbert is blij dat de winkel weer open kan: Ik ben blij dat we het werk van Marjan zo voort kunnen zetten.

Winkel
De winkel hangt weer vol met leuke zomerkleding, boeken, speelgoed en spelletjes voor hele kleine prijsjes. De vrijwillig(st)ers staan op de dinsdag, woensdag en zaterdag van 13.00 tot 16.00 voor u klaar. Iedereen is welkom in de winkel. De verkoop van artikelen komt ten goede aan Stichting Budget Support.

Voor mensen in de schuldsanering of als u gebruik maakt van de Voedselbank zijn de artikelen gratis. Schroom niet, kom langs en laat u informeren/inschrijven.

Inbrengen
Zij zijn voor de administratie op zoek naar een laptop en printer. Mocht u nog iets hebben liggen dan houden ze zich van harte aanbevolen. Ook hebben ze nog behoefte aan heren en kinderkleding, met name voor de komende winter.

De medewerkers van de sociale winkel hopen u allen vanaf woensdag 1 augustus weer te kunnen begroeten. Samen zijn ze van plan de Sociale Winkel succesvol voort te zetten, voor en door Assenaren.

Sociale Winkel
A.H.G. Fokkerstraat 24
Assen

Openingstijden:
Dinsdag: 13.00-16.00 uur
woensdag: 13.00-16.00 uur
zaterdag: 13.00-16.00 uur

Tiplijn