Nieuw Assers familiefestival op zoek naar vrijwilligers

Nieuw Assers familiefestival op zoek naar vrijwilligers

Het Kastanje Festival is op zoek naar vrijwilligers. Van vrijdag 31 augustus t/m zondag 2 september vindt het nieuwe familiefestival plaats aan de Baggelhuizerplas in Assen.

Het festival sluit hierbij aan op de summerbreak en het beachvolleybaltoernooi wat ieder jaar aan het einde van de zomer wordt georganiseerd.

Het Kastanje Festival is overdag gratis toegankelijk en om dat allemaal mogelijk te maken is de organisatie op zoek naar zo n 40 vrijwilligers die mee willen helpen op het evenement.

Vrijwilligers gezocht
De organisatie is op zoek naar vrijwilligers die in een gezellig team willen helpen met o.a. de op- en afbouw, horeca, kinderactiviteiten, allround en gastheerschap. Ook zijn er vrijwilligers nodig voor het verspreiden van flyers en posters, en bij het aankleden van de locatie voor het festival van start gaat. Uiteraard is het vrijwilligers niet voor niets.

Zo krijgen vrijwilligers;
- Een uniek kijkje achter de schermen met bekende nationale artiesten
- Werken in een enthousiast team
- Werkervaring voor op het CV
- Eten en drinken (geheel verzorgd)
- Crew T-shirt
- Onvergetelijke dag vol muziek, entertainment en gezelligheid
- Kosteloze vrijwilligerstraining
- En natuurlijk de afterparty

Aanmelden
Je kunt je aanmelden bij Marion van den Nieuwenhuijzen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de website van het Kastanje Festival: www.kastanjefestival.nl/vrijwilligers. Graag inclusief je contactgegevens en beschikbaarheid.

Het Kastanje Festival
Het familiefestival van Drenthe! Met o.a. Qmusic the party inclusief het foute uur, Radio Continu, beachvolleybal, kermis, kinderactiviteiten, livemuziek en een grote vrijmarkt. O.a. de Lawineboys, Helemaal Hollands, Zware Jongens, DJ Feike van de Berg treden op tijdens het festival.

Bekijk het volledige programma op www.kastanjefestival.nl
Tiplijn