Veel kinderen op Circuitdag Against Cancer (Video)

Veel kinderen op Circuitdag Against Cancer (Video)

Ook dit jaar was er weer een circuitdag van de organisatie Against Cancer op het TT Circuit in Assen.

Voor de 14e maal organiseerde Against Cancer de circuitdag. Op deze bijzondere dag kunnen gezinnen waarvan een kind getroffen is door kanker, onbezorgd een hele dag genieten. Meerijden in race auto s, supercars, vliegen in een helikopter, karten, achterop een racemotor over het circuit, meerijden over het dakar-terrein en springkussens.

De brandweer, Politie, Defensie, Luchtmacht, Marechaussee deden ook mee aan deze dag en zorgden voor een geweldige dag. Dankzij de vele bedrijven, teams, coureurs en vrijwilligers kan het elk jaar weer een dag zijn om niet meer te vergeten.

De 14e Circuitdag
De Circuitdag is voor het hele gezin en er is voldoende te beleven voor de zieke kinderen, broertjes en zusjes en de papa s en mama s. En het is nodig om deze doelgroep af en toe een extra stuntje in de rug te geven, als je maanden of soms jaren regelmatig in het ziekehuis bent om te vechten tegen deze rot ziekte.

Wie zijn wij Against Cancer
Jaarlijks organiseert Against Cancer om haar missie te verwezenlijken een aantal grote evenementen voor gezinnen waarvan een kind is getroffen door kanker. Voor het hele gezin omdat broertjes, zusjes en ouders allemaal enorm zwaar getroffen worden door deze ingrijpende ziekte. Met deze evenementen bezorgen wij de gezinnen een onvergetelijke dag. Door onze circuitdag en familiereizen heeft Against Cancer een sterke band opgebouwd met de zieke  gezinnen. We vinden het een eer om de gezinnen uit te nodigen en ze beter te mogen leren kennen. meer kijk: againstcancer.nl

Tiplijn