Ruim 6.500 euro van De Kloostertuin voor Make-A-Wish (Video)

Ruim 6.500 euro van De Kloostertuin voor Make-A-Wish (Video)

Kinderen van De Kloostertuin in Kloosterveen hebben zich dik ingezet voor een actie voor Make-A-Wish Nederland. Vanmiddag was de overdracht van de cheque van ¬6595,72.

Gedurende het bijna afgelopen (basis)schooljaar heeft een van de baisisscholen in mijn woonwijk (Kloosterveen, Assen) het volledige leerjaar 17/18 zijn steun betoont aan de stichting Make-A-Wish Nederland, de organisatie die de liefste wens vervult van kinderen met ernstige -, vaak levensbedreigende ziekte.

Vanaf het najaar van 2017 heeft de school acties geïnitieerd om geld in te zamelen voor de stichting, waarbij de afsluitende actie op donderdag 9 juni jl, een sponsorloop rond de school, reeds enkele duizenden euros heeft opgebracht.

Vandaag heeft basisschool de Kloostertuin de symbolische cheque met de volledige opbrengst overhandigd aan de directeur van Make-A-Wish Nederland, die voor deze speciale gelegenheid naar Assen was gekomen. De school had een programma gemaakt waar de kinderen van de diverse klassen zelf uitleg gaven wat er was gebeurd en hoeveel er uiteindelijk was opgehaald.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Henk Smit
Tiplijn