Video: Dief fietst met fiets winkel Fietsen & Koffie uit

Video: Dief fietst met fiets winkel Fietsen & Koffie uit

Een dief heeft afgelopen dagen twee keer een fiets proberen te stelen bij Fietsen & Koffie aan de Groningerstraat in Assen.

Dat laat de fietsenzaak op facebook weten. De man met een lichtblauw shirt liep de winkel in en probeerde tot twee keer toe een fiets te stelen Bij de tweede poging is ons personeel hem achtervolgd en heeft de fiets terug kunnen pakken, schrijft de fietsenzaak. Ook in een andere winkel schijnt de man betrapt te zijn op diefstal of poging tot diefstal.

Politie
De fietsenzaak heeft met de politie contact gehad alleen kan er volgende woensdag pas aangifte worden gedaan.

Hulp
Via sociale media probeert de fietsenzaak de dief op te sporen om hem zo bij de politie te kunnen aangeven: De politie heeft aangegeven geen bezwaar te hebben tegen het plaatsen van deze beelden online. Wij vragen iedereen die ons c.q. de politie kan helpen met het opsporen van deze verdachte of informatie heeft over de persoon in het lichtblauw op de foto.

Mensen die de man kennen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of met Fietsen & Koffie: 0592-312068 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tiplijn