Expeditie Steentijd in Gouverneurstuin succesvol (Video)

Expeditie Steentijd in Gouverneurstuin succesvol (Video)

Er hing zondag weer een goede sfeer in de Gouverneurstuin in Assen. Er waren stenen, muziek en zelfs een theater.

Vanwege de openingsdag van de tentoonstelling De Zaak Vermaning - organiseerden het Drents Museum en PeerGrouP Locatietheater Noord-Nederland in de Gouverneurstuin van Assen Expeditie Steentijd. Een dag vol activiteiten, met workshops stenen bewerken, optredens van de band Heksenhamer, kunstwerken maken van stenen en nog veel meer.

Hoogersmilde was aan troef
Een rustig dorpje aan de Drentsche Hoofdvaart, maar vandaag stonden de mensen uit Hoogersmilde in de Gouverneurstuin. Dorpsbelangen Hoogersmilde liet zich zien, mensen konden gisteren zelf dansen in dit dorp. Meer weten over dit dorp en de activiteiten>? Ziie: www.facebook.com/DorpsbelangenHoogersmilde

Expeditie Steentijd
In de tuin was er onder andere muziek en toneel, maar er was ook veel te doen met uitleg over de Amateur Archeologie in Drenthe. De kinderen kwamen ook goed van pas, want de jeugd mocht alles zelf ondervinden en dat viel sommigen wel wat tegen.

Drents Museum
Deze middag werd georganiseerd omdat het Drents Museum een tentoonstelling heeft over de Zaak Vermaning. Ook omdat de Peergroup een theatherproductie gaat uitvoeren.

Drents Museum: www.drentsmuseum.nl
Peergroup Theather: www.peergroup.nl

Verslag: Henk Smit _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn