Maranathakerk houdt 24-uurs actie voor zigeuners in Oekraïne

Maranathakerk houdt 24-uurs actie voor zigeuners in Oekraïne

Vanuit de Maranathakerk in Assen wordt een warme band met de zigeuners in Oekraïne onderhouden. Ook dit jaar zal er eer een groep Assenaren naar het oosten van Europa reizen om hen te helpen.

Het zal de zesde reis van Assen voor Oekraïne zijn. Om geld in te zamelen voor de projecten houden ze komende 13 en 14 juli een 24-uurs actie. De actie zal plaatsvinden bij de Maranathakerk, aan de Nobellaan 140 te Assen.

Wat is er te doen:

- Er komt een mega gezellig tuinfeest. Dit is de aftrap van 24 uur plezier, acties en geld inzamelen.

Het tuinfeest vind plaats in de tuin van de oude kosterswoning , begint om 18.00 uur en eindigt om 00.00 uur. Denk bij dit tuinfeest aan een BBQ, vuurkorven en een hoop gezelligheid. Iedereen is welkom. Neem buren en/ of vrienden ook gerust mee.

- s nachts gaan ze gezellig met elkaar spelletjes doen om enigszins wakker te blijven, komt u dan gerust ook gezellig langs! Deze hele 24 uur zullen er 2 personen in tourbeurt van de hele groep een hometrainer en een ander fitnes apparaat in beweging houden.

- s Morgens is er een ontbijtservice (Omgeving Assen), bestelt u gerust wat lekkers bij ons!

- Er kan oud ijzer/ papier en lege flessen ingeleverd worden. Meer informatie over dit onderdeel staat de website.

- Zowel binnen als buiten komen er leuke activiteiten voor jong en oud, denk aan bugs schieten, sjoelen, spijkerbroekhangen, schminken, grabbelton, ritje op een mega mooie TRIKE! enz. enz.

- Er zal ook weer een gezellige bazaar komen waar u een grote diversiteit aan spulletjes kunt kopen. Kom daarna gezellig een bakje koffie drinken met gebak! Wilt u een tafel reserveren voor uw te verkopen spullen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- U/jij kunt zich opgeven voor een prachtige fietstocht of

- u/ jij kunt zich opgeven voor een hele mooie wandel sponsorroute informatie over beide tochten is te vinden op de website.

Bent u nieuwsgierig? Wilt u meer informatie? Kijk dan op de website of facebookpagina: www.assenvooroekraine.nl

Tiplijn