Laatste plaatsen bij TT Balloon Festival

Laatste plaatsen bij TT Balloon Festival

Last-minute passagierstickets hebben ze niet. Maar er zijn nog maar een paar plaatsen voor een ballonvaart vrij.

Sterker nog, bijna alle passagiersplaatsen zijn bezet. Een record aantal passagiers in een record aantal heteluchtballonnen. Als je nog wilt meevaren, moet je er snel bij zijn. Er ligt nog een mand klaar. Mail voornaam, achternaam, gewicht en telefoonnummer uiterlijk dinsdag 19 juni naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TT Balloon-promotie
Afgelopen weken hebben we met veel succes als AssenStad de promotie kunnen doen voor het TT Balloon Festival, bijna alle ballonnen zijn vol. Aankomende zondag gaan de ballonnen de lucht in.

Het begint om 19.00 uur in de TT Hall met een record aantal internationale modelballonteams. Daar ligt ook de grote inloopballon van Ike Air. Om 19.30 uur verwachten zij rond 30 ballonteams. Daarbij de Superbike, Garfield, Van Gogh en de Brandenburger Tor. De Directie TT Circuit maakt ook de deelname van een speciale verrassingsballon mogelijk.

De organisatie verwacht dat de heteluchtballonnen ijs en weder dienende vanaf ongeveer 20.15 uur mogen vertrekken. Het vertrek wordt mede door thermiek en wind bepaald. Gelet op de grote bezoekersaantallen in voorgaande jaren, adviseert de organisatie iedereen om tijdig aanwezig te zijn.

TT Balloon Festival: www.ttballoonfestival.nl

Tiplijn