Drie dagen MultiCulinair Food Festival in Assen (video)

Drie dagen MultiCulinair Food Festival in Assen (video)

Sinds vrijdagmiddag kan iedereen in het centrum van Assen genieten van het MultiCulinair Food Festival op het Koopmansplein.

Het MultiCulinair Food Festival is hét culinaire en culturele food festival van Assen en omstreken en wil de liefhebber van lekker eten op laagdrempelige wijze laten proeven hoe rijk en divers de Nederlandse cultuur op culinair gebied is. De bezoeker kan voor schappelijke prijzen genieten van verschillende en verrassende gerechtjes uit alle delen van de wereld. Surinaams, Grieks, Indisch, Amerikaans en Armeens is een kleine selectie van de keukens die gepresenteerd worden.

Vrijdagavond
Het was eindelijk weer een koopavond met een activiteit in het Asser centrum, tot ruim naar 23:00 uur bleef het gezellig druk op het Koopmansplein. Genieten van een goed glas wijn terwijl de DJ s en de bands zorgen voor een gezellige sfeer. Voor de jongste bezoekers van het evenement worden deze dagen leuke en leerzame workshops gegeven en was er uiteraard een springkussen.

Gratis
Het festival duurt drie dagen en is ook op zondag nog te bezoeken tot 21:00 uur in de avond. Het festival is alle dagen gratis toegankelijk.

Zwarte hekken voor Olliebollenkraam
Het festivalterrein heeft een voor en een achterkant, ook de achterkant van een verkoopkraam moet je afzetten. Alleen was er geen rekening gehouden met de Asser oliebollenkraam van Spelbrink. Was het bewust of niet? Daar zullen we waarschijnlijk nooit achter komen, maar uit het oogpunt van het festival en de vergunning van de gemeente Assen moest waarschijnlijk dit plekje afgezet worden om geen passage en overlast te bezorgen.

Zie ook: www.facebook.com/events/211824556226976

Erik Smit _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn