Kunst voor Kunst in 5 workshops in Podium Zuidhage

Kunst voor Kunst in 5 workshops in Podium Zuidhage

Binnen dit project in het kader van Drentse Harten gaan ze daadwerkelijk kunst maken met elkaar op basis van het thema Vriendschap. Hoe verbeeld je vriendschap, wat zou jij graag van vrienden ontvangen of aan hen willen geven, wie zijn vrienden?

De workshops zijn samen met de mensen die het pand nu al gebruiken, maar ook met deelnemers van andere organisaties, groepen en individuen in de stad. Ouderen uit de appartementencomplexen rondom het gebouw, nieuwe Nederlanders, leden van buurtvereniging, iedereen die iets wil doen is welkom. Hiervoor worden er op woensdag 13 juni en op vrijdag 15 juni worden vijf workshops georganiseerd. Deze workshops worden geleid door Johannes de Vries en/of Gejan Stol.

In de 2,5 uur die de workshop duurt kun je een lijst van 50 x 50 cm tot kunstwerk omtoveren. Er zijn allerlei materialen zijn aanwezig, maar mocht je zelf materiaal mee willen nemen, dan is dat natuurlijk ook prima.

De workshops:
DH-Workshop 1 woensdag 13 juni van 15.00 tot 17.30 uur
DH-Workshop 2 woensdag 13 juni van 19.00 tot 21.30 uur
DH-Workshop 3 vrijdag 15 juni van 10.00 tot 12.30 uur
DH-Workshop 4 vrijdag 15 juni van 15.00 tot 17.30 uur
DH-Workshop 5 vrijdag 15 juni van 19.00 tot 21.30 uur

Je kunt je opgeven een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de workshop van jouw keuze in de onderwerpregel. Vergeet niet in de mail je contactgegevens door te geven. Je ontvangt dan twee weken voor de workshop een bevestiging.

Per workshop kunnen maximaal 10 mensen deelnemen. De workshops worden je kosteloos aangeboden. Ze verwachten wel dat je op de afgesproken datum en tijd daadwerkelijk aanwezig bent. Kun je er bij nader inzien echt niet bij zijn, dan graag uiterlijk een week van tevoren afmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tiplijn