Dance Battle Arena in culturele Gouverneurstuin (Video)

Dance Battle Arena in culturele Gouverneurstuin (Video)

Vandaag werd in de Gouverneurstuin een Dance Battle Arena met een solofreestyle battle gehouden. Dansteams konden hun beste showcase laten zien.

Een jury beoordeelde wie er met de eerste prijs vandoor gaat. Er kwam veel publiek op af en er hing een fijne sfeer. Ook deze middag was er een mooie mix van jong en oud, ook veel mensen met een beperking vonden vandaag dit kleine cultuurparadijsje.

Ondertussen werd er gewerkt aan het grootste picknickkleed van Assen, die naast de activiteiten gemaakt wordt.

15 solisten en teams gingen de strijd met elkaar aan. Het niveau was hoog, de sfeer was top en het weer was heerlijk. De juryleden waren Ishak, Sjamael en Danny

Winnaars:

Solos:
1. Danytha
2. Yentl
3. G the Alien

Teams:
1. Unknown
2. The aliens united
3. Feel Your Moves unity

Activiteiten in de Gouverneurstuin
Deze zomer is er elke zondag van 13.00 tot 17.00 uur een culturele activiteit in de Gouverneurstuin. De zondagen zitten bomvol muziek, dans, picknicks en theater. Én de Theekoepel stelt speciaal voor deze zondagen gevulde picknickmanden samen.

Op zondag 17 juni is het Vaderdag, tijd om je vader in het zonnetje te zetten dus! Bij de Theekoepel kun je een speciale Vaderdag-picknickmand krijgen. Tijdens het picknicken kun je om 13.00 en 14.00 kijken naar Jeugdcircus Bombari. Gedurende de dag treden er ook nog een aantal getalenteerde singer-songwriters op.

Op zondag 24 juni wordt er een tuinfeest gehouden. Er zijn Kunstbendeoptredens, er is een silent disco en Moonlight Big Band treedt op. Ook deze zondag kun je weer bij de Theekoepel terecht voor drankjes en hapjes. Het is de laatste zondag dat er gewerkt wordt aan het grote picknickkleed. Het ideale moment om langs te komen en van de tuin te genieten.

Kijk voor het gehele zomerprogramma op www.facebook.com/indetuinassen of www.indetuinassen.nl.

Verslag: Henk Smit

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn