Levensechte Dino in Assen bij release Jurassic World: Fallen Kingdom

Levensechte Dino in Assen bij release Jurassic World: Fallen Kingdom

Bioscoop DNK transformeert Assen op zaterdag 9 juni in een prehistorische wereld. In het kader van de première van de blockbuster Jurassic World: Fallen Kingdom  loopt er op deze dag namelijk een levensechte dino door de stad.

Wie een selfie maakt met Rexie  en deze op Facebook of Instagram post, maakt kans om vrijkaarten te winnen voor deze filmtopper.

Als kick-off van de Jurassic World: Fallen Kingdom  première in de bioscoop van DNK verschijnt Rexie, een levensechte dino, op zaterdag 9 juni meerdere momenten in het centrum van Assen. Ook in de bioscoop zelf maakt Rexie zijn opwachting. Het dinopak werd in het verleden al ingezet bij evenementen door heel Nederland en was ook te bewonderen tijdens de theatertour van natuurdeskundige Freek Vonk. Een mooie verschijning om het premièreweekend van een van de grootste releases van 2018 luister bij te zetten.

Programma Rexie in Assen
15.00 - 15.30 uur Koopmansplein

16.00 - 16.30 uur Winkelcentrum Triade

17.30 - 18.00 uur Markt

18.30 - 19.00 uur Bioscoop DNK

Spot de dino winactie
Voor wie de dino Rexie in de stad spot  en een selfie maakt, is er een speciale winactie. Zo worden er vrijkaarten voor de film Jurassic World: Fallen Kingdom  verloot onder iedereen die deze selfie op Facebook of Instagram plaatst met vermelding van #dinosindnk. Ook ontvangt iedereen die zijn of haar selfie met Rexie toont aan de bioscoopbar een gratis popcorn bij een bezoek aan deze blockbuster.

Tiplijn