Proeverij & Signeersessie Joke Boon: Koken met Kleur

Proeverij & Signeersessie Joke Boon: Koken met Kleur

Kookboekenschrijver en receptontwikkelaar Joke Boon presenteert op zaterdag 9 juni van 14.00 uur tot 16.00 uur haar nieuwste kookboek Koken met kleur bij Van der Velde boeken.

In het boek vind je informatie over kleurrijk eten én recepten voor gerechten in alle kleuren van de regenboog. Deze middag kun je dit boek laten signeren en de hapjes proeven.

Eet jezelf vrolijk en gezond
Een andere kijk op eten die je gezondheid een flinke boost kan geven. Gezond eten: wie weet nog wat dat is? Door natuurlijk kleurig te eten krijg je bijna vanzelf alle voedingstoffen binnen, zónder ingewikkelde theorieën of formules. De kleur van een voedingsmiddel houdt verband met de voedingstoffen die het bevat: rood fruit en rode groentesoorten bijvoorbeeld, bevatten in grote lijnen dezelfde vitaminen en mineralen. In dit boek vind je informatie én recepten in alle kleuren van de regenboog. De ruim 100 gerechten zijn eenvoudig, origineel, maakbaar en perfect voor alle dagen die wel wat kleur kunnen gebruiken.

Over Joke Boon
Joke Boon is al jaren geïnteresseerd in wat kleur met de gezondheid doet. Want door natuurlijk kleurig te eten krijg je bijna vanzelf alle voedingstoffen binnen, zónder ingewikkelde theorieën of formules. De kleur van een voedingsmiddel houdt verband met de voedingstoffen die het bevat: rood fruit en rode groentesoorten bevatten in grote lijnen dezelfde vitaminen en mineralen.

Joke maakte meerdere boeken waaronder het succesvolle kookboek Bonen. dat verkozen werd tot het meest duurzame kookboek van 2016.

Tiplijn