Afsluiting Overcingellaan door asfaltwerkzaamheden

Afsluiting Overcingellaan door asfaltwerkzaamheden

Aannemer Salland voert deze week de laatste asfalteerwerkzaamheden uit tussen de Spoorstraat en het Wilhelmina ziekenhuis.

Het project rond de Stadsboulevard is bijna afgesloten, deze week worden de laatste asfalteerwerkzaamheden uitgevoerd tussen de Spoorstraat en de Pelikaanstraat. Hierna krijgt het gehele taject vanaf het ziekenhuis tot de Spoorstraat zijn dikke toplaag van vier centimeter, dan kan de aannemer beginnen met het afwerken van de aansluiting met de Port Natalweg.

Tijdelijke bushalte
Het verkeer vanuit de zuidelijke richting rijdt over de oostelijke rijbaan van de Overcingellaan, verkeer vanuit de noordelijke richting wordt omgeleid via de Port Natalweg en de Beilerstraat. De bussen uit de noordelijke richting krijgen een tijdelijke bushalte aan de Beilerstraat, aan de achterzijde van het Wilhelmina Ziekenhuis waar een golfkar passagiers van de bushalte naar de hoofdingang van het ziekenhuis brengen. Bussen uit de zuidelijke richting stoppen bij de halte aan de Overcingellaan ter hoogte van het WZA.

Zie ook: florijnas.com/projecten/stadsboulevard

Tekst: Henk Smit

Tiplijn