Opgave voor Bovensmilde Beweegt gestart

Opgave voor Bovensmilde Beweegt gestart

In Bovensmilde zijn er de komende tijd weer een tal van activiteiten. Deelnemers kunnen zich alvast opgeven.

Wij Zijn Bovensmilde wil Bovensmilde weer laten bruisen. De komende week zijn er daarom weer diverse activiteiten gepland.

20 mei Diabetesclassic
20 mei is de kickoff voor Bovensmilde Beweegt. Dit jaar wordt dat gedaan door de Diabetescalssic. Diverse toertochten voor jong en oud kunnen worden gedaan op de 1e Pinksterdag.
Opgave Diabetesclassic via: diabetesclassic.nl/inschrijven

24 mei Badminton
Nieuw dit jaar is het badminton toernooi dat wordt georganiseerd oor WIK Bovensmilde. Vanaf 14:30 zijn er clinics, ook voor de jeugd!, te volgen en is er aansluitend een Badminton toernooi.
Opgave via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (GRATIS!) Locatie: de Spil

25 mei voorrondes panna toernooi en stratenvolleybal
Vanaf +/- 15:00 uur zijn de voorrondes voor het panna toernooi. Bij voldoende opgave zal er in diverse niveaus worden gespeeld. E-eetjes., F-jes., D tjes. nivo. Er kunnen vier mensen per team mee doen.
Opgave VERPLICHT via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ( ¬ 2,50 per deelnemer, GRATIS ranja!)

Stratenvolleybal
Er is nog plaats voor een handvol teams, dus geef je op voor het stratenvolleybal! Vrijdag vanaf 19:00 uur tot 23:00 uur met gezellige afsluiting! Je team moet uit minimaal 2 dames bestaan en mag maximaal 2 Nevobo spelers hebben.
Opgave VERPLICHT via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ( ¬ 3,50 per deelnemer, incl 1 consumptie)

26 mei Panna, AQUA-volley en skeeler-clinic!
De zaterdag wordt weer geweldig leuk. Vanaf 12:00 uur worden er sowieso skeelerclinics gegeven. (opgave niet verplicht maar deelnemen is wel super leuk!)
Nieuw! AQUA-volley (vanaf 12:00 uur); 4 per team, voor jong en oud. Volleyballen in een met water gevuld basin! Wie wil dat nou niet! Opgave: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

PANNA
FINALES: E & F 15:00 uur
B s 16:00 uur
A s en senioren: 19:00  21:00
opgave: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (2,50 per deelnemer)

Tiplijn