Speciale avond met LHBT-gemeenschap bij café Liff in Assen

Speciale avond met LHBT-gemeenschap bij café Liff in Assen

Met de Internationale Dag tegen Homofobie, Bifobie en Transfobie (IDAHOT), wordt wereldwijd aandacht gevraagd voor LHBT-diversiteit en de sociale onwenselijkheid daarvan. In het kader hiervan wordt op donderdagavond 17 mei aanstaande, in restaurant en grand café Liff in Assen een speciaal thema-avond georganiseerd.

Theatermaakster en presentator Alice Faber organiseert vanuit de gedachte van IDAHOT een avond waarin specifiek aandacht wordt gevraagd voor kwetsbaarheid van de LHBT-gemeenschap, maar ook om homofobie en sociale acceptatie in de noordelijke samenleving meer bespreekbaar maken. De korte film Anders van Reinout Hellenthal en improvisatietheater van DUTSJ Queer Playback Theatre uit Groningen, zullen als leidraad dienen voor een openlijk gesprek met het publiek.

Deze noordelijke editie van IDAHOT wordt geïnitieerd en georganiseerd door COC Groningen/Drenthe en theatermaakster Alice Faber.

Locatie: Restaurant & Grand Café Liff (bovenzaal) Brink 14, aanvang 19:30 uur. De toegang is gratis, aanmelden gewenst via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tiplijn