Super Saturday Bloemetjesdag in Kloosterveste

Super Saturday Bloemetjesdag in Kloosterveste

Zaterdag werd weer de Super Saturday in Kloosterveste gehouden. Op het plein bij Ode aan de vrouw was er weer een gezellige kindermarkt.

Op het ondernemersplein konden ondernemers uit Kloosterveen zich presenteren. Je kon je laten schminken met mooie bloemen en een fotolijstje maken. Deze kon weer gebruikt worden om de fleurige fotos in te lijsten die je kon laten maken. Een prachtige bloemendame op stelten deelde plantjes uit aan alle moeders.

Zaterdagmiddag was er een workshop waar je een mooi bloemstukje kon maken op een plankje. De bakjes en bloemen waren niet aan te slepen. Helaas hebben ze mensen moeten teleurstellen, omdat ze door de voorraad heen waren. De kinderen konden nog wel een bloemenballon halen of klimmen en klauteren in de speelwagen.

Ook zijn er prachtige tekeningen gemaakt met stoepkrijt. Mede door het zonnige weer kan ook deze Super Saturday weer de boeken in als een gezellige en zeer geslaagde dag.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ Henriette van Sleen / Henk Smit
Tiplijn