Samen sporten voor Stichting ALS Nederland

Samen sporten voor Stichting ALS Nederland

Op zondag 13 mei van 10:00 tot 16:00 uur worden er bij Zwemschool Rob Sports enkele workshops georganiseerd, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Deze sportdag wordt georganiseerd in teken van ALS.

Tijdens deze sportdag vragen wij de deelnemers een kleine bijdrage van ¬4,- voor deelnamen. Al het geld zal volledig worden gedoneerd aan de stichting, laat organisator Noël Slijfer weten.

Noël heeft dit initiatief opgezet vanwege zijn eindopdracht voor de opleiding Sport & Bewegen. Er zijn nog plekken via verschillende workshops.

Heb je zin in een workshop boksen of jeugdjudo, of ga je liever voor een pittige conditietraining? Kom dan langs en neem vooral anderen mee. Naast deze workshops zullen er verschillende sport- en spelactiviteiten plaatsvinden voor de kinderen en volwassenen.

Meld je voor een workshop aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor alle andere bewegingsactiviteiten hoef je niet aan te melden maar kun je gewoon langskomen.

Met je scorekaart ga je langs meerdere onderdelen en verzamel je punten. Voor iedere leeftijdscategorie zijn er leuke prijzen beschikbaar gesteld.

Tiplijn