Wethouders nemen afscheid van gemeente Assen

Wethouders nemen afscheid van gemeente Assen

Aankomende week zullen de nieuwe wethouders van Assen gepresenteerd worden en nemen de vorige wethouders afscheid.

Na de verkiezingen is er hard gewerkt aan een nieuw college en programma. Nu dit afgelopen week in concept is gepresenteerd zal donderdag het nieuwe college worden geïnstalleerd. Een nieuw college betekent ook afscheid nemen van de bewindslieden die de afgelopen periode hard hebben gewerkt voor Assen.

Afscheid wethouder Anry Kleine Deters
Op woensdag 23 mei neemt Anry Kleine Deters afscheid als wethouder van de gemeente Assen. Zij had onder andere economische zaken, binnenstad/MKB, kunst & cultuur, onderwijs en personeel & organisatie in portefeuille.

Graag nodigt de gemeente u uit voor een informeel en persoonlijk afscheid op woensdag 23 mei. De bijeenkomst is van 15.30 tot 17.30 uur in restaurant - grandcafé Liff, Brink 14 te Assen.

Afscheid wethouder Ruud Wiersema
Ruud Wiersema neemt op 29 mei afscheid als wethouder van de gemeente Assen. De afgelopen vier jaar was hij onder andere portefeuillehouder evenementen, groen & grijs, recreatie & toerisme, welzijn, maatschappelijk werk, Wmo en vastgoed.

Graag nodigt de gemeente u uit voor een informeel en persoonlijk afscheid op dinsdag 29 mei. De bijeenkomst is van 16.00 tot 18.00 uur in het Duurzaamheidscentrum Assen, Bosrand 2, 9401 SL Assen.

Afscheid wethouder Albert Smit
Op donderdag 31 mei neemt Albert Smit afscheid als wethouder van Assen. Met onder meer financiën, gebiedsgericht werken, wijkbeleid, ruimtelijke ordening en volkshuisvesting, werk en inkomen, sport en wonen in portefeuille, heeft Albert Smit zich gedurende een periode van ruim 8 jaar ingezet om verder te bouwen aan Assen en de omliggende regio.

Graag nodigt de gemeente u uit voor een persoonlijk afscheid op donderdag 31 mei. De bijeenkomst is van 16.00  18.00 uur in de Legends Club, TT Circuit, De Haar 9, 9405 TE Assen.

Aanmelden
De gemeente stelt op prijs als u wilt laten weten of u komt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. afscheid desbetreffende wethouder.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn