Garage TDI zoekt enthousiaste vrijwilligers voor theaterfestival  Art of Wonder 

Garage TDI zoekt enthousiaste vrijwilligers voor theaterfestival Art of Wonder 

In het eerste weekend van juni viert Garage TDI de kracht van de verbeelding met haar festival Art of Wonder . Garage TDI is op zoek naar vrijwilligers die ons willen ondersteunen op het gebied van bijvoorbeeld publieksbegeleiding, promotiewerk, kassa en opbouw- en afbreekwerkzaamheden.

Op 1, 2 en 3 juni staat Assen bol van de jeugdtheatervoorstellingen. De Gouverneurstuin is het kloppend hart van het festival met muziek, theater, speelgelegenheden en horeca. Maar ook elders in de stad staan op bijzondere locaties wonderbaarlijke voorstellingen geprogrammeerd. Sommige voorstellingen duiken plotseling op, bijvoorbeeld prachtige stelten-acts of danseressen die een verhaal dansen dwars door de straten van Assen.

Aanmelden
Lijkt het je leuk om mee te werken aan de tweede editie van dit festival, dan kun je je aanmelden via de site artofwonder.nl of contact opnemen met de vrijwilligerscoördinator Marliz van Til: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In het aanmeldformulier kun je aangeven wat je wilt doen en welke dagdelen je beschikbaar bent.

Kick-off
Op 18 mei vindt de kick-off van Art of Wonder  plaats in de thuisbasis van Garage TDI, de Werkplaats Havenkwartier. Vanaf 18.30 uur is dan de eerste informatieavond voor vrijwilligers. Na afloop gaan we kijken naar de première van de voorstelling Kanoet, over de wonderen van de vogelwereld en vogelgekke vaders. Deze voorstelling tourt in het kader van Art of Wonder  twee weken voorafgaand aan het festival langs scholen in de provincie Drenthe.

Tiplijn