Straatwerk bij overweg Pelikaanstraat bijna klaar

Straatwerk bij overweg Pelikaanstraat bijna klaar

Salland wegenbouw heeft de afgelopen weken hard gewerkt aan de reconstructie bij de spoorwegovergang van de Pelikaanstraat.

De spoorwegovergang aan de Pelikaanstraat was enkele weken gesloten omdat aan de kant van de Overcingellaan het oude riool eruit moest en de aansluiting met de Overcingellaan heringericht moest worden. Het oude riool is al afgevoerd en de afgelopen dagen hebben de straatmakers een nieuwe weg aangelegd. Deze dagen zal de aansluiting met de Overcingellaan geasfalteerd worden en kan de overgang weer open voor het doorgaand verkeer.

Afsluiting Assen-Oost
Het was de afgelopen tijd voor reizigers even wennen aan de tijdelijke afsluiting, het verkeer moest via de Spoorstraat naar Assen-Oost. Op de omleidingsroutes stonden op sommige plaatsen veel parkeerders die voorheen hun auto langs de Overcingellaan parkeerde en nu de auto gratis in Assen-Oost parkeerden.

Ook rond het GGZ-terrein en park Diepstroeten is het druk, aannemers zijn hier bezig met de nieuwe gasleidingen en het aanleggen van het fietspad. Ook wordt er hard gewerkt bij de nieuwe Mandemaattunnel, alwaar de voorbereidingen worden getroffen.

Tiplijn